Ingredienser:
Ingredienser:
4 personer
Fremgangsmåde:
Krydr kødet godt med salt og peber og brun det godt af i smørret i en braiseregryde og tag det op.
Skyl og skræl gulerod, æble, løg og selleri og skær dem ud i grove tern.
Steg urterne godt af i gryden i resten af smørret til de får let farve.
Kom kødet tilbage i gryden. Tilsæt abrikoser, tomatpuré og salt og peber. Hæld bouillon på så det næsten dækker kødet.
Braiser i 2,5 – 3 timer ved 160° i ovnen, eller lad det simre i gryden.
Husk låget. Retten kan også laves ved 120° i 7 – 8 timer.
Si stegeskyen og kog den let ind og jævn den eventuelt lad urter og kød småsimre i saucen og server i skiver.
Skyl og skær svampene i kvarte og rist dem af på en pande i lidt olie og vend dem i retten inden servering.
Fremgangsmåde:
Skræl og skyl kartofler og skær i grove tern. Kog det helt mørt i usaltet vand. Smelt smørret. Hæld vand fra kartofler og lad det dampe godt af. Mos det sammen med smørret og smag til med salt og peber.