Slagterpigerne
Assensvej 217
5771 Stenstrup
Tlf.: 62263400

Salat med pærer og spinat

Det skal du bruge

  • 75 g babyspinat
  • 2 pærer
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 tsk olie
  • 1 tsk salt

Dressing

  • ca. 6 kardemommekapsler eller 1 tsk stødt kardemom
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk flydende honning
  • 1 tsk æblecidereddike
  • Salt og peber

4 personer

Tilberedning

Skyl spinatbladene grundigt, læg dem til tørre på et  viskestykke og kom dem i en stor skål. Skær pærerne ud i små tern og  bland dem med spinaten. Rist græskarkernerne på en varm pande i olie,  indtil de bliver gyldne og „popper” − drys dem til sidst med salt. Kom kardemommekapsler i en morter og stød de sorte frø til fint  pulver − fjern skallerne. Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til  dressingen og smag den til. Hæld dressing over salaten og drys med græskarkerner.

Print opskrift