Ingredienser:
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Krydr kyllingelårene med salt og peber. Pil og skær skalotteløg i kvarte. Pil og skær hvidløg i små skiver. Skær bacon i tern.
Skyl, skræl og skær selleri og gulerødder i tern. Skær porrerne i skiver.
Brun bacon af i smørret i en braiseregryde. Tag det op og brun kyllingen grundigt af i gryden og tag den op. Steg nu skalotteløg, gulerødder,
selleri, porre og svampe i resten af smørret. Tilsæt timian og hvidvin og kom bacon og kylling tilbage i gryden.
Hæld lidt bouillon, vand eller hvidvin ved, så retten næsten er dækket. Lad det simre i ca. 40 minutter.
Vend kyllingelårene et par gange undervejs. Lad saucen koge ind uden låg i de sidste 10 minutter.
Skyl og skær svampene i kvarte og rist dem af på en pande i lidt olie
og vend dem i retten inden servering.
Selleri-kartoffelmos
Fremgangsmåde:
Skræl og skyl selleri og kartofler
og skær i grove tern. Kog det helt
mørt i usaltet vand. Smelt smørret.
Hæld vand fra kartofler og selleri og lad
det dampe godt af. Mos det sammen med
smørret og smag til med salt og peber.