Slagterpigerne
Assensvej 217
5771 Stenstrup
Tlf.: 62263400

Grillet kyllingefilet i pita med sensommergrønt

Det skal du bruge

  • 3 kyllingefilet (ca. 400 – 500 g.)

Marineret fra slagteren eller lav en krydderrub

  • Spidskommen
  • Koriander
  • Salt og peber
  • Kanel
  • Nelliker
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie

Chilisalsa

  • 4 friske chili
  • 2 løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 3 spsk vineddike
  • 2 spsk sukker
  • Salg og peber

4 personer

Tilbredning

Knus krydderierne godt sammen i en morter og
pres hvidløget ned i. Rør det godt sammen med
olien og mariner kyllingefileterne.

Grill dem i 12 – 15 min. ved høj varme.

Skær dem herefter i skiver.

Klargør chilien og hak den fint. Pil løget og hak dem.
Kom olien på en varm pande og steg løg og chili i 2 min.

Tilsæt resten af ingredienserne og lad det koge godt igennem. Lad den køle af og fyld den på glas.

Server med frisk salat, tomater, agurk og
chilisalsa.
 

Print opskrift