Slagterpigerne
Assensvej 217
5771 Stenstrup
Tlf.: 62263400

Nytårsmenu 2021

 

Starter

Slagterens charcuteri

Arla Unika Gammel Knas, Bellota sortfodsskinke med karamelliserede løg, slagterens spegepølse med peberrodscreme og Sweet drops, røgede mandler samt grovkiks.

Aftenen begynder med disse lækre specialiteter, og allerede fra start er der lagt op til en spændende og indbydende menu. De nøje udvalgte elementer i starteren sætter både lugte- og smagssanserne på arbejde – der er kræset om slagterens charcuteri. En velsmagende start på en forrygende aften.

 

Forret

Skaldyrs velouté

med torskeloin og syrlige æbleperler, persilleolie og sprødt knas.

Menuen er skudt i gang – og med denne forret fortsætter den smagfulde stil fra starteren. En dejlig kraftig suppe kogt på skaldyr. Dertil et lækkert stykke torskeloin, hvis sarte smag står rigtig godt til den smagfulde suppe sammen med de syrlige æbleperler. Det sprøde knas tilfører dejlig sprødhed, og persilleolien giver en spændende aroma til suppen, og så giver den en herlig farve.

 

Hovedret

Oksemørbrad og kalvebryst

med Pomme Duchesse med mild trøffel og pancetta i sprød kartoffelkurv, glaseret gulerod, bagtae miniløg, grønkål med solbæreddike, granatæble og nødder samt sauce poivre.

Så er vi kommet til hovedretten – og her kan det smages, at menuen kommer fra Mesterslagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og der er valgt to udskæringer. Den rosestegte oksemørbrad er tilberedt med en rødvins- og portvinsreducering og dernæst rullet i krydderurter, mens det møre kalvebryst er sous vide behandlet i rødvin. Smagen er ganske enkelt i top, og i kombination med den fermenterede pebersauce og det øvrige tilbehør bliver hovedretten til en fuldendt oplevelse.


Dessert

Hindbærdrøm

med kransekagebund, hindbærsorbet, belgisk hvid chokolade og ganache.

Nytårsaften skal middagen afsluttes med en rigtig festlig og indbydende dessert. Hindbærdrømmen består af en bund af kransekage toppet med hindbærsorbet og dernæst overtrukket med hvid belgisk chokolade. Sødt og alligevel friskt. De cremede toppe af hindbær- ganache giver desserten en dejlig syrlighed og de små marengstoppe en sprødhed. Et lækkert og friskt punktum for den festlige nytårsmenu.

 

Pris pr. kuvert kr. 379,-

Hent bestillingsseddel og menu som PDF her